Pomaganie innym jeszcze nigdy nie było tak łatwe! Teraz można zrobić to przy okazji zakupów internetowych w ponad 1000 sklepów! Wystarczy skorzystać z aplikacji FaniMani i uruchomić darowiznę na rzecz Fundacji Hospicyjnej. Z każdych zakupów sklepy przekazują od 1% nawet do 6% wartości koszyka.

Pandemia zmieniła nasze zwyczaje zakupowe i coraz więcej z nas robi zakupy w sklepach internetowych. To ważne, że przy tej okazji można pomóc innym, także Fundacji Hospicyjnej, która prowadzi Hospicjum dla Dzieci i Dorosłych im. Ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku, Fundusz Dzieci Osieroconych Tumbo Pomaga oraz programy wsparcia osób w żałobie i opiekunów rodzinnych. W czasie pandemii musimy zebrać na nasze działania 250 tys. zł - to 30% więcej niż przed pandemią. Każda złotówka ma dla nas ogromną wartość.

Dzięki zebranym pieniądzom możemy m.in. jechać do chorego zawsze, gdy ten tego potrzebuje, objąć jego i jego bliskich opieką psychologiczną, zapewnić bezpłatną rehabilitację, dofinansować edukację dzieci osieroconych, zapewnić opiekę wytchnieniową dla opiekunów rodzinnych naszych pacjentów w Hospicjum Domowym. Więcej dowiesz się na www.pomagamhospicjum.pl

Na czym polega to rozwiązanie?

FaniMani.pl - to pierwszy w Polsce taki serwis, dzięki któremu przy okazji robienia zakupów przez internet można wspierać organizacje społeczne bez ponoszenia dodatkowych kosztów. Fundacja Hospicyjna za to nic nie płaci, a kupujący nic nie dopłaca do zakupów.

Od czego zacząć?

Zarejestruj się w serwisie lub w aplikacji poprzez ten link - dzięki temu przy pierwszych zakupach Fundacja otrzyma od FaniMani dodatkowo 5 zł: https://fanimani.pl/zaproszenie/472/df560d8b8b414ffe8a044497d24bf642/

Co dalej?

Zrób zakupy tak, jak zawsze i zapłać tyle samo ile byś zapłacił/a bez FaniMani. Na swoim koncie w FaniMani zobaczysz i możesz sprawdzić swoje naliczone darowizny.

Możesz robić zakupy przez Aplikację Mobilną FaniMani (Android, iPhone) albo wejść na fanimani.pl/sklepy i przejść do sklepu.

PAMIĘTAJ: Zainstaluj w przeglądarce Przypominajkę, która automatycznie przypomni o darowiźnie, gdy będziesz na internetowych zakupach (rozszerzenie do przeglądarki Chrome, Firefox, Opera)

Zrób zakupy ineterentowe przez FaniMani.pl i wesprzyj w ten sposób podopiecznych Fundacji Hospicyjnej!

Dla tych, którzy nie mają czasu czytać, wszystko w filmowym skrócie: VIDEO

Tworzymy Centrum Opieki Wytchnieniowej

Zamów kartkę!