Fundacja Hospicyjna prowadząca Hospicjum im. Ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku, będąca jednostką akredytowaną do prowadzenia specjalizacji dla lekarzy w zakresie medycyny paliatywnej zatrudni lekarza do pracy w hospicjum stacjonarnym i/lub w hospicjum domowym lub domowym hospicjum dla dzieci.

Lokalizacja: Gdańsk, ul. Kopernika 6

Placówka: Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza SAC: oddział stacjonarny i/lub hospicjum domowe lub domowe hospicjum dla dzieci

Opis stanowiska: opieka medyczna nad pacjentami w hospicjum stacjonarnym i/lub domowym lub domowym hospicjum dla dzieci

Czas pracy: preferowany pełny wymiar etatu lub wg indywidualnych uzgodnień

Zapewniamy:
- umowę w formie etatu, kontraktu lub umowy zlecenie
- pracę od zaraz na czas do indywidualnego uzgodnienia
- pakiet socjalny – opieka medyczna Luxmed dla pracowników i ich rodzin, ubezpieczenia pracownicze

Serdecznie zapraszamy do wysłania CV mailem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub o kontakt tel.: 606 169 180.

UWAGA. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych udostępnionych w złożonym CV na potrzeby przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko lekarza zgodnie z powyższym ogłoszeniem prowadzonej przez Fundację Hospicyjną zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Informacja
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO), informuję, że Administratorem Pani/Pana danych jest Fundacja Hospicyjna z siedzibą w Gdańsku (80-208), ul. Chodowieckiego 10, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 58 345 90 60. Dane osobowe są przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko lekarza, na podstawie art. 6 ust.1 lit. a RODO, tj. wyrażenia Pani/Pana dobrowolnej zgody. Posiada Pani/Pan prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, przy czym cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed cofnięciem zgody. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku po zakończeniu rekrutacji do celów archiwalnych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne w celu przeprowadzenia rekrutacji, w której Pani/Pan bierze udział. Niepodanie danych osobowych wiązać się będzie z odmową poddania się rekrutacji. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Tworzymy Centrum Opieki Wytchnieniowej

zamów kartkę