AKTUALNE OGŁOSZENIA O PRACĘ - 2.12.2021

Ogłoszenie 1/5

Fundacja Hospicyjna prowadząca Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku zatrudni Pracownika technicznego/Konserwatora

Wymagania i umiejętności:

• Wykształcenie minimum zawodowe,
  • prawo jazdy kat. B,
  • doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • umiejętności techniczne lub zdolności manualne,
  • mile widziane uprawnienia SEP
  • umiejętność rozwiązywania problemów,
  • samodzielność, dyspozycyjność, solidność, spostrzegawczość,
  • zdyscyplinowanie,
  • umiejętność pracy w zespole.

Zadania

• utrzymywanie bardzo dobrego stanu budynków Fundacji pod kątem konserwacji i drobnych napraw
  • kompleksowa obsługa techniczna,
  • stała kontrola stanu obiektu; reakcja w przypadku usterek, awarii, itp., w szczególności instalacji elektrycznej i hydraulicznej,
  • kontrolowanie i raportowanie stanu urządzeń technicznych w obiekcie,
  • zapewnienie opieki technicznej,
  • współpraca z innymi działami Fundacji.

Oferujemy:

• stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę,
  • możliwość rozwoju zawodowego,
  • ciekawą, pełną wyzwań pracę.

Zgłoszenia pisemne – CV, prosimy kierować na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 502 923 133

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji, zgodnie z art. 6 pkt. 1 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE, L 119, s. 1 z 4 maja 2016 r.), zwanego RODO oraz ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2018 poz.100 z późn. zm.).

Ogłoszenie 2/5

Fundacja Hospicyjna prowadząca Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku zatrudni OPIEKUNA MEDYCZNEGO do pracy na oddziale stacjonarnym dla dorosłych.

• wykształcenie – opiekun medyczny
  • co najmniej 2-letnie doświadczenie zawodowe w opiece nad osobami przewlekle i ciężko chorymi

Obowiązki:
• dbanie o bezpieczeństwo i komfort naszych pacjentów
• realizowanie czynności pielęgnacyjnych
• zapewnianie pacjentom wsparcia w codziennych czynnościach
• drobne prace porządkowe w najbliższym otoczeniu pacjenta
• udzielanie pacjentom wsparcia emocjonalnego w sytuacjach trudnych

Oferujemy:

• umowę zlecenie lub kontrakt lub etat (w systemie zmianowym)
  • pracę w profesjonalnym zespole i w miłej atmosferze
  • niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku

Zgłoszenia pisemne – CV, prosimy kierować na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub bezpośrednio pod nr tel.: 506 069 177

UWAGA. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych udostępnionych w złożonym CV na potrzeby przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko lekarza zgodnie z powyższym ogłoszeniem prowadzonej przez Fundację Hospicyjną zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Informacja
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO), informuję, że Administratorem Pani/Pana danych jest Fundacja Hospicyjna z siedzibą w Gdańsku (80-208), ul. Chodowieckiego 10, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 58 345 90 60. Dane osobowe są przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko lekarza, na podstawie art. 6 ust.1 lit. a RODO, tj. wyrażenia Pani/Pana dobrowolnej zgody. Posiada Pani/Pan prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, przy czym cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed cofnięciem zgody. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku po zakończeniu rekrutacji do celów archiwalnych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne w celu przeprowadzenia rekrutacji, w której Pani/Pan bierze udział. Niepodanie danych osobowych wiązać się będzie z odmową poddania się rekrutacji. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Ogłoszenie 3/5

FIZJOTERAPEUTĘ do pracy w Hospicjum Domowym dla Dzieci.

Wymagania:

• wykształcenie wyższe magisterskie w zakresie fizjoterapii,
  • prawo wykonywania zawodu fizjoterapeuty,
  • doświadczenie zawodowe w pracy fizjoterapeutycznej z dziećmi,
  • umiejętność organizacji pracy indywidualnej,
  • prawo jazdy kat. B.

Oferujemy:

• umowę zlecenie lub kontrakt,
  • pracę w profesjonalnym zespole,
  • niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku,
  • możliwość korzystania z samochodu służbowego
  • możliwość zdobycia doświadczenia w opiece nad pacjentami z chorobami rzadkimi.

Zgłoszenia pisemne – CV, prosimy kierować na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 694-470-182

Ogłoszenie 4/5

Fundacja Hospicyjna prowadząca Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku zatrudni LEKARZA do Hospicjum Domowego Dla Dzieci.

Wymagania:

• specjalizacja lekarska lub w trakcie z pediatrii, neonatologii, chirurgii, neurologii, kardiologii, medycyny rodzinnej itp.,
  • prawo jazdy kat. B,
  • ukończony podstawowy kurs z medycyny paliatywnej w wymiarze 40 godzin (możliwość odbycia go w formie zdalnej – wspieramy w dopełnieniu wszelkich formalności)

Oferujemy:

• pracę w ramach umowy o pracę, zlecenia lub kontraktu,
  • pracę z profesjonalnym zespołem w miłej i przyjaznej atmosferze,
  • pracę w stabilnej placówce o wysokim zaufaniu społecznym,
  • możliwość zdobycia doświadczenia w opiece nad pacjentami z chorobami rzadkimi,
  • możliwość rozwoju i zdobywania wiedzy.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji, zgodnie z art. 6 pkt. 1 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE, L 119, s. 1 z 4 maja 2016 r.), zwanego RODO oraz ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2018 poz.100).

Ogłoszenie 5/5

Fundacja Hospicyjna prowadząca Hospicjum im. Ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku, będąca jednostką akredytowaną do prowadzenia specjalizacji dla lekarzy w zakresie medycyny paliatywnej zatrudni lekarza do pracy w hospicjum stacjonarnym i/lub w hospicjum domowym lub domowym hospicjum dla dzieci.

Lokalizacja: Gdańsk, ul. Kopernika 6

Placówka: Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza SAC: oddział stacjonarny i/lub hospicjum domowe lub domowe hospicjum dla dzieci

Opis stanowiska: opieka medyczna nad pacjentami w hospicjum stacjonarnym i/lub domowym lub domowym hospicjum dla dzieci

Czas pracy: preferowany pełny wymiar etatu lub wg indywidualnych uzgodnień

Zapewniamy:
- umowę w formie etatu, kontraktu lub umowy zlecenie
- pracę od zaraz na czas do indywidualnego uzgodnienia
- pakiet socjalny – opieka medyczna Luxmed dla pracowników i ich rodzin, ubezpieczenia pracownicze

Serdecznie zapraszamy do wysłania CV mailem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub o kontakt tel.: 606 169 180.

Informacja
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO), informuję, że Administratorem Pani/Pana danych jest Fundacja Hospicyjna z siedzibą w Gdańsku (80-208), ul. Chodowieckiego 10, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 58 345 90 60. Dane osobowe są przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko lekarza, na podstawie art. 6 ust.1 lit. a RODO, tj. wyrażenia Pani/Pana dobrowolnej zgody. Posiada Pani/Pan prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, przy czym cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed cofnięciem zgody. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku po zakończeniu rekrutacji do celów archiwalnych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne w celu przeprowadzenia rekrutacji, w której Pani/Pan bierze udział. Niepodanie danych osobowych wiązać się będzie z odmową poddania się rekrutacji. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.