Fundacja Hospicyjna prowadząca Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku zatrudni OPIEKUNA MEDYCZNEGO do pracy na oddziale stacjonarnym dla dorosłych.

Wymagania:

• wykształcenie – opiekun medyczny
  • co najmniej 2-letnie doświadczenie zawodowe w opiece nad osobami przewlekle i ciężko chorymi

Obowiązki:
• dbanie o bezpieczeństwo i komfort naszych pacjentów
• realizowanie czynności pielęgnacyjnych
• zapewnianie pacjentom wsparcia w codziennych czynnościach
• drobne prace porządkowe w najbliższym otoczeniu pacjenta
• udzielanie pacjentom wsparcia emocjonalnego w sytuacjach trudnych

Oferujemy:

• umowę zlecenie lub kontrakt lub etat (w systemie zmianowym)
  • pracę w profesjonalnym zespole i w miłej atmosferze
  • niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku

Zgłoszenia pisemne – CV, prosimy kierować na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub bezpośrednio pod nr tel.: 506 069 177

UWAGA. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych udostępnionych w złożonym CV na potrzeby przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko lekarza zgodnie z powyższym ogłoszeniem prowadzonej przez Fundację Hospicyjną zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Informacja
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO), informuję, że Administratorem Pani/Pana danych jest Fundacja Hospicyjna z siedzibą w Gdańsku (80-208), ul. Chodowieckiego 10, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 58 345 90 60. Dane osobowe są przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko lekarza, na podstawie art. 6 ust.1 lit. a RODO, tj. wyrażenia Pani/Pana dobrowolnej zgody. Posiada Pani/Pan prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, przy czym cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed cofnięciem zgody. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku po zakończeniu rekrutacji do celów archiwalnych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne w celu przeprowadzenia rekrutacji, w której Pani/Pan bierze udział. Niepodanie danych osobowych wiązać się będzie z odmową poddania się rekrutacji. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Moda z sercem – gwiazdy wspierają Hospicjum Dutkiewicza!

Tworzymy Centrum Opieki Wytchnieniowej

Pomorskie S.O.S