Kurtka Cyberpunk 2077 trafiła na aukcję charytatywną na Allegro! Licytacja trwa do 17 grudnia.

Tylko do 17 grudnia można licytować na Allegro wyjątkowe spotkania, streamy, gadżety związane z grami komputerowymi. Na aukcję trafiła właśnie prawdziwa gratka – unikalna kurtka Cyberpunk 2077 z podpisem Adama Badowskiego. Cały dochód z aukcji zostanie przekazany na dofinansowanie opieki w Domowym Hospicjum dla Dzieci i Dorosłych im. ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku. Ty tez możesz włączyć się do gry!

Na koncie Fundacji Hospicyjnej na portalu Allegro trwa właśnie ostatnia odsłona wielkiej akcji ze streamerami, gamerami, esportowcami i fanami gier komputerowych oraz RPG. „Gwiazdą” tej odsłony akcji jest kurtka Cyberpunk 2077 z autografem Adama Badowskiego.

Nowa, oryginalna kurtka z Cyberpunka 2077 była rozdawana przez ekipę CD PROJEKT RED na targach E3. Chwalił się nią m.in. Hideo Kojima, twórca serii Metal Gear Solid. Kurtka posiada charakterystyczne naszywki i logo czaszki Samurai na plecach.

Można ją licytować tu: https://allegro.pl/oferta/kurtka-cyberpunk-2077-autograf-adama-badowskiego-10000175148

Zobacz, jak w takiej samej kurtce wygląda sam Hideo Kojima: https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/1139337984317149185

Co jeszcze można znaleźć na licytacjach? Oto nasz top najciekawszych aukcji:

Licytacje, które trwają do 10 grudnia:

1/ Stream z Stazją, gwiazdą drużyny x-kom AGO – kliknij tu: https://allegro.pl/oferta/stazja-z-x-kom-ago-i-ty-licytuj-wspolna-gre-9977771930

Ze Stazją możecie zagrać w League of Legends, porozmawiać i zadać wszystkie pytania na temat gry, jakie Wam przyjdą do głowy!

2/ Dominik "GruBy" Świderski - jeden z najpopularniejszych polskich profesjonalnych zawodników esportowych w grze Counter-Strike: Global Offensive. By wylicytować stream z GruBym klinij tu: https://allegro.pl/oferta/gruby-z-x-kom-ago-i-ty-licytuj-wspolna-gre-9979523386

3/ Wylicytuj wspólną grę z Czajnikkkiem – gwiazdą teamu x-kom AGO. Możecie zagrać z nim w Fortnite, porozmawiać i zadać wszystkie pytania na temat gry, jakie wam przyjdą do głowy! Kliknij tu: https://allegro.pl/oferta/czajnikkk-z-x-kom-ago-i-ty-licytuj-wspolna-gre-9977718658

4/ Wylicytuj wspólną grę z viandherart – streamerką devils.one. Możecie zagrać m.in. w Ligę Legend albo w Minecrafta. Kliknij tu: https://allegro.pl/oferta/viandherart-z-devils-one-licytuj-wspolna-gre-9977641115

5/ Wylicytuj wspólną grę z nzq – streamerem devils.one. Zagrajcie m.in. w Ligę Legend lub Counter Strike. Kliknij tu: https://allegro.pl/oferta/graj-z-nzq123-z-devils-one-stream-charytatywny-9977690052

6/ Wylicytuj wspólną grę z komsko – streamerem devils.one. Możecie zagrać m.in. w GTA 5. Kliknij tu: https://allegro.pl/oferta/graj-z-komsko-z-devils-one-stream-charytatywny-9977672277

7/ Licytuj jedyny taki, unikatowy zestaw Game Music Festival, którego transmisję oglądało prawię pół miliona osób. Głównym tematem imprezy były gry Larian Studios - Divinity: Original Sin oraz zbliżający się Baldur's Gate III. To właśnie pierwsza strona partytury z muzyki z tej pierwszej gry znajduje się w zestawie. W trakcie wydarzenia firma Rebel poprosiła także kompozytora, Borislava Slavova, o podpisanie tego egzemplarza Wybrzeża Mieczy. Do zestawu dodajemy także oficjalny plakat Klątwy Strahda. Kliknij tu: https://allegro.pl/oferta/super-zestaw-game-music-festival-dla-fanow-d-d-9978141596

Licytacje trwające do piątku, 11 grudnia

1/ Ponownie zapraszamy do licytacji Dodatku Krew i Wino do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon z autografami twórców CD Projekt Red. Kliknij tu: https://allegro.pl/oferta/wiedzmin-3-dodatek-krew-i-wino-autografy-cpr-9979871981

2/ Zapraszamy do licytacji zdjęcia JIAN „UZI” ZIHAO, wykonanego podczas finałów MSI w Paryżu w 2018 r. Jian Zihao - znany pod pseudonimem UZI, jest chińskim emerytowanym zawodowym graczem League of Legends. Powszechnie uważany za najlepszego prowadzącego AD wszechczasów, był znany ze swojej mechanicznej sprawności w walce z takimi bohaterami, jak Vayne, Kai'Sa, Ezreal i Kog'Maw.

Zdjęcie można licytować tu: https://allegro.pl/oferta/zdjecie-jian-uzi-zihao-msi-paryz-2018-m-konkol-9979857420

Licytacje trwające do 17 grudnia

1/ Wylicytuj wyjątkową koszulkę meczową devils.one. Wzór, który nie jest już dostępny w sprzedaży. Noszony w roku 2020 przez byłych i obecnych zawodników i streamerów devils.one. Kliknij tu: https://allegro.pl/oferta/koszulka-meczowa-od-devils-one-9999580793

2/ Wylicytuj wspólną grę z Nieuczesaną – Karoliną Brodnicką – związaną z Illuminar gaming. Możecie zagrać z nią w League of Legends, porozmawiać i zadać wszystkie pytania na temat gry, jakie Wam przyjdą do głowy! Kliknij tu: https://allegro.pl/oferta/nieuczesana-illuminar-gaming-stream-charytatywny-9999659275

3/ Wylicytuj trening z Tuttkiem w Teamfight tactics  (TFT) – strategiczną grę, w której influencer z grupy Iluminar gaming, ma bardzo wysoki poziom. Kliknij tu i licytuj: https://allegro.pl/oferta/trenining-z-teamfight-tactics-z-tuttkiem-10000150503

4/ Wylicytuj indywidualny plan treningowy rozpisany przez Ortisa, który poza streamem jest dietetykiem i fachowym okiem spojrzy na Twój rozwój personalny na siłowni. Kliknij tu: https://allegro.pl/oferta/indywidualny-plan-treningowy-na-silownie-od-ortisa-10002355948

Wszystkie aukcje można znaleźć tu: http://bit.ly/aukcjadladutkiewicza

Partnerzy akcji: Allegro, JohnnyBros, Devils.One, Illuminar Gaming, x-kom AGO, inSTREAMLY/STREAMcoi, Yavin, Legion 501st - Polish Garrison Pomeranian Squad, Mennica Gdańska, Gdansk.pl.