Fundacja Hospicyjna prowadząca Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku zatrudni LEKARZA do Hospicjum Domowego Dla Dzieci.

Wymagania:

• specjalizacja lekarska lub w trakcie z pediatrii, neonatologii, chirurgii, neurologii, kardiologii, medycyny rodzinnej itp.,
  • prawo jazdy kat. B,
  • ukończony podstawowy kurs z medycyny paliatywnej.

Oferujemy:

• pracę w ramach umowy o pracę, zlecenia lub kontraktu,
  • pracę z profesjonalnym zespołem w miłej i przyjaznej atmosferze,
  • pracę w stabilnej placówce o wysokim zaufaniu społecznym,
  • możliwość zdobycia doświadczenia w opiece nad pacjentami z chorobami rzadkimi,
  • możliwość rozwoju i zdobywania wiedzy.

Zgłoszenia pisemne – CV, prosimy kierować na adres e-mail:

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji, zgodnie z art. 6 pkt. 1 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE, L 119, s. 1 z 4 maja 2016 r.), zwanego RODO oraz ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2018 poz.100).

UWAGA. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych udostępnionych w złożonym CV na potrzeby przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko lekarza zgodnie z powyższym ogłoszeniem prowadzonej przez Fundację Hospicyjną zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Informacja
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO), informuję, że Administratorem Pani/Pana danych jest Fundacja Hospicyjna z siedzibą w Gdańsku (80-208), ul. Chodowieckiego 10, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 58 345 90 60. Dane osobowe są przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko lekarza, na podstawie art. 6 ust.1 lit. a RODO, tj. wyrażenia Pani/Pana dobrowolnej zgody. Posiada Pani/Pan prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, przy czym cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed cofnięciem zgody. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres 1 roku po zakończeniu rekrutacji do celów archiwalnych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne w celu przeprowadzenia rekrutacji, w której Pani/Pan bierze udział. Niepodanie danych osobowych wiązać się będzie z odmową poddania się rekrutacji. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.