Zapraszamy na specjalną, świąteczną edycję naszego fundacyjnego bazarku. Tym razem mottem przewodnim jest WIELKANOC.

Czym jest bazarek i jak z niego korzystać?
Bazarek na rzecz Hospicjum Dutkiewicza w Gdańsku to grupa otwarta dla wszystkich, którzy chcą wystawiać swoje przedmioty na rzecz naszego Hospicjum oraz dla tych, którzy chcą wspierać Hospicjum, licytując je. Przyjemne łączymy z pożytecznym, bo dla nas każda forma wsparcia działalności Fundacji i Hospicjum, jest niezwykle istotna. Gorąco zachęcamy do aktywnego uczestnictwa!

Prosimy o udostępnianie informacji o naszym bazarku i zapraszanie do grupy swoich znajomych nawet z najodleglejszych zakątków świata :)
Szczegółowe informacje dotyczące grupy znajdują się w Regulaminie. Decydując się na wystawienie przedmiotu lub biorąc udział w licytacji akceptują Państwo jego treść.

WAŻNE!
Post z licytowanym przedmiotem powinien zawierać: zdjęcie przedmiotu, jego nazwę i opis, a także minimalną wysokość darowizny, ponadto termin trwania licytacji, informację o sposobie i warunkach dostawy oraz prośbę o przesłanie w prywatnej wiadomości potwierdzenia dokonanego przelewu przez osobę, która wylicytowała przedmiot.
Wpłaty dokonywane są bezpośrednio na konto Fundacji Hospicyjnej, która prowadzi Hospicjum dla Dzieci i Dorosłych im. ks. E. Dutkiewicza SAC w Gdańsku z dopiskiem „Darowizna - Bazarek Hospicjum Dutkiewicza”. Nr konta bankowego: 34 1540 1098 2001 5562 4727 0006
Fundacja Hospicyjna nie jest organizatorem licytacji prowadzonych w ramach bazarku.

Kontakt z organizatorem: Bogna Filipowicz - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Kliknij tutaj i dołącz do naszych bazarkowych przyjaciół:)

Tworzymy Centrum Opieki Wytchnieniowej

Zamów kartkę!