MARZEC 2021

Od marca wracamy do aktywności grupowych w ramach dwóch programów realizowanych przy współpracy z miastem Gdańsk. Są to „Akademia Walki z Rakiem w Gdańsku” oraz „Mój Osobisty Plan Zdrowienia”. Pandemia nie odpuszcza, ale my też nie!

Możemy Państwu zaproponować wciąż jedynie zajęcia on-line. Wierzymy jednak głęboko, że w dobie braku możliwości spotkań osobistych i obowiązujących obostrzeń, ta forma spotkań ma ogromną wartość, ponieważ daje wsparcie, poczucie wymiany, rozwoju i realnej poprawy osobistego dobrostanu.

W marcu serdecznie Was zapraszamy do udziału w poniedziałkowych warsztatach on-line:

8 marca o godzinie 18:00 zapraszamy na Muzykoterapię, którą poprowadzi Małgorzata Aroma Podjacka

15 marca o godzinie 17:00 zapraszamy na warsztat „Mniej Stresu – Więcej Zdrowia”, który poprowadzi Danuta Stopieńska

22 marca o godzinie 17:00 zapraszamy na Arteterapię, którą poprowadzi Joanna Wcześny. Temat pierwszych zajęć: "Życie to nieustanne odkrywanie siebie..."

Liczba uczestników poszczególnych zajęć jest ograniczona do 9 osób, dlatego prosimy, by nie zwlekając długo, zgłaszać chęć uczestnictwa mailowo na adres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spotkania będą się odbywać na platformie ClickMeeting, która nie wymaga instalowania żadnego programu. Trzeba jedynie dysponować sprawnym komputerem (z kamerką i mikrofonem) z dostępem do internetu.

Każdy, kto zgłosi chęć uczestnictwa otrzyma przed zajęciami na swój adres mailowy link do spotkania. Wystarczy w niego kliknąć przed spotkaniem, a następnie cieszyć się kontaktem i wspólnym spędzeniem czasu.

Nieustająco zapraszamy również do korzystania ze wsparcia i konsultacji psychologicznych, które mogą odbywać się zarówno w kontakcie osobistym, jak też za pośrednictwem telefonu, aplikacji whatsapp, Skype.
Mirosława Jędrzejewska-Nielubszyc (tel. 784 410 821), jak i Anna Marlęga-Woźniak (668 450 753) pozostają w gotowości do rozmowy.

W roku 2021 planujemy poprowadzić nową Grupę Wsparcia dla Osób z doświadczeniem choroby nowotworowej, prawdopodobnie w formie hybrydowej (dopóki będą obowiązywać ograniczenia epidemiczne będą to spotkania on-line, a kiedy tylko pojawi się szansa przywrócić spotkania stacjonarne, natychmiast do tej formy wrócimy).

Już teraz czekamy na zgłoszenia osób zainteresowanych.

Zapraszamy do kontaktu

Zespół AWZR

Zajęcia mogą być realizowane dzięki finansowaniu ze środków miasta Gdańska w ramach projektów "Akademia Walki z Rakiem" i  „Mój osobisty plan zdrowienia.”
Pomoc osobom z doświadczeniem choroby nowotworowej.

DONATE

amount:

CHARYTATYWNE KARTKI ŚWIĄTECZNE

Hospice Foundation

Bank account
EUR: PL18154010982001556247270003
USD: PL88154010982001556247270004
PLN: PL72154010982001556247270001

Bic code: EBOSPLPW
Swift code: EBOSPLPW0XX

In Solidarity

Wszelkie pytania i e-maile prosimy kierować na adres: