Oferta wynajmu

Fundacja Hospicyjna, wykorzystując swoje zasoby lokalowe i dobre położenie na mapie miasta (zaledwie 15 min pieszo od centrum Gdańska), prowadzi działalność gospodarczą wynajmu pokoi gościnnych, sali konferencyjnej i sali warsztatowo-szkoleniowej. Dla rodzin pacjentów Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza SAC oraz Akademii Medycznej i Szpitala Wojewódzkiego niewątpliwym atutem oferty jest bliskość ich położenia, a dla wszystkich pozostałych –  sąsiedztwo Starówki  i świetne usytuowanie – niedaleko przystanku tramwajowego oraz stacji SKM, jednocześnie na uboczu, przy spokojnej ulicy i w pięknym ogrodzie. Serdecznie zapraszamy do przyjrzenia się i skorzystania z naszych propozycji.

Rezerwacje  od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 16:00

• pokoje gościnne

Dysponujemy dwoma pokojami dwuosobowymi, jednym trzyosobowym i jednym czteroosobowym ze wspólną łazienką na korytarzu. Wszystkie pokoje wyposażone są w łóżka z pościelą, małe szafki, lampki i dużą szafę na ubrania. Na drugim piętrze budynku znajduje się dostępna dla gości jadalnia, w której można przygotować proste posiłki.

Cennik:

45 zł/doba  – za 1 osobę w pokoju ze wspólną łazienką

50 zł/doba –  za 1 osobę w pokoju z telewizorem ze wspólną łazienką

dzieci do lat 10 – 50%

Na terenie całego budynku można korzystać z sieci WiFi.

UWAGA! Istnieje możliwość wynajmu długoterminowego.

• sala konferencyjna

Dla osób zainteresowanych przeprowadzeniem konferencji bądź szkolenia oferujemy salę konferencyjną na 100 osób, mieszczącą się na parterze budynku Hospicjum ks. E. Dutkiewicza SAC przy ul. Kopernika 6 (dwa przestanki tramwajowe od Dworca PKP w Gdańsku). Sala wyposażona jest w stolik z rzutnikiem, flipchart i blok oraz sprzęt nagłaśniający. Po uprzednim uzgodnieniu z wynajmującym organizujemy również catering.

Cennik:

400 zł za dzień – przy ilości osób od 70-100

Przy mniejszej ilości osób – cena do negocjacji

• sala warsztatowa

Dysponujemy niewielką salą warsztatową na 15 osób, idealną na szkolenia w małych grupach, warsztaty bądź spotkania rekrutacyjne.

Koszt wynajęcia sali warsztatowej – 50 zł/godz.

Cały dochód uzyskany z wynajmu zostanie przekazany na cele statutowe Fundacji Hospicyjnej.

Tworzymy Centrum Opieki Wytchnieniowej

Mikołaje, łączcie się!