Dzięki wsparciu firm Latis, MSC Poland, REF - Con Service A. Ostrowski&Wspólnicy sp. j, Wismar sp. z o. o. oraz Sarens Polska na naszym trawniku stanął nowy kontener, który znacznie zwiększy nasze możliwości magazynowe. Dziękujemy!

Projekty i działania Fundacji Hospicyjnej oraz Hospicjum dla Dzieci i Dorosłych im. ks. E. Dutkiewicza SAC wciąż się rozwijają, a nasze pomysły potrzebują coraz więcej miejsca.  Kiedy otrzymujemy od Was wsparcie rzeczowe, sprzęt medyczny i wiele, wiele innych, gospodarujemy ograniczoną przestrzenią magazynową. Na pomoc pospieszyła nam firma Latis. Pani Agnieszka i Pan Maciej pomogli nam zorganizować kontener magazynowy, który stanął na naszej działce. Całe przedsięwzięcie nie byłoby możliwe bez wsparcia finansowego, które otrzymaliśmy między innymi od firmy MSC Poland. Za  udział w tym projekcie dziękujemy firmie REF- Con Service A. Ostrowski &Wspólnicy Sp. j oraz przewoźnikowi Wismar sp. z o. o. Za bezpłatne użyczenie dźwigu i pomoc w rozładunku i ustawieniu kontenera dziękujemy firmie Sarens Polska. Dziękujemy za przychylność i otwartość, dzięki której łatwiej nam organizować codzienną opiekę nad pacjentami hospicjum.

Tworzymy Centrum Opieki Wytchnieniowej

Mikołaje, łączcie się!