Przy okazji obchodów jubileuszu 35-lecia Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza SAC i 15-lecia Fundacji Hospicyjnej zapraszamy Państwa do udziału w wyjątkowej aukcji charytatywnej, która odbywa się na antenie Radia Gdańsk. Koszulka reprezentacji Polski w piłce nożnej z podpisem Zbigniewa Bońka została wylicytowana za 5000 zł, a już w środę 10 października o godzinie 10:00 licytowana będzie piłka z podpisem Piotra Nowakowskiego - mistrza świata, siatkarza Trefl Gdańsk i reprezentacji Polski.

NzU1MC5qJxN6B3VzTV49HCJBYzRFEioUe0EhbEYWEQklVC4qVB06HzRCKDFqGWFPYwYsdgRIfUNlUikgAi54T2wGenYAQWAQJVY=

Bardzo serdecznie zachęcamy do udziału!

Słuchaj z nami Radia Gdańsk www.radiogdansk.pl

Koszulka reprezentacji Polski w piłce nożnej z podpisem Zbigniewa Bońka - wylicytowana za 5000,- zł

Zbigniew Boniek to piłkarz, trener, działacz sportowy i biznesmen. Były selekcjoner reprezentacji Polski w piłce nożnej, prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej. Zdobywca III miejsca w Plebiscycie Złotej Piłki w 1982 roku. Według FIFA należy do grona stu najlepszych piłkarzy w historii światowej piłki nożnej.  Uczestnik trzech turniejów finałowych mistrzostw świata – Argentyna 1978, Hiszpania 1982 (3. miejsce), Meksyk 1986. Piłkarz 50- i 60-lecia tygodnika „Piłka Nożna. Dwudziestka to numer, z którym Zbigniew Boniek zagrał w pamiętnym dla polskich kibiców meczu z Belgią podczas mundialu w Argentynie w 1982 roku i strzelił trzy bramki.

Rozmiar L

Zamów kartkę!