Święta Bożego Narodzenia to czas, kiedy zwalniamy tempo i skupiamy się na tym, co ważne: rodzinie, przyjaciołach i znajomych. Z niecierpliwością i zaciekawieniem czekamy też na życzenia, te prywatne i te zawodowe, zawsze dobre i pełne serdeczności.

Fundacja Hospicyjna przygotowała dla Państwa propozycję kartek świątecznych, które sprawią radość adresatom, nadawcy, a także naszym podopiecznym. Wśród nich są nie tylko pacjenci gdańskiego Hospicjum dla Dzieci i Dorosłych im. ks. E. Dutkiewicza SAC, ale także dzieci osierocone, rodziny spodziewające się przyjścia na świat ciężko chorego dziecka, osoby opiekujące się chorymi bliskimi w domach, a także walczące z rakiem.

Kartki przygotowane przez wolontariuszy Fundacji naprawdę spełnią wiele dobrych życzeń – całkowity dochód  z ich sprzedaży wesprze naszą działalność, w ramach której pomagamy blisko 1000 osób rocznie.

W zestawie znajduje się kartka świąteczna z białą kopertą, wewnątrz życzeń możemy zamieścić indywidualną treść, logotyp firmy oraz inne znaki graficzne, zgodnie  z Państwa prośbą (szczegóły poniżej).

Zapraszamy do współpracy. Razem możemy więcej.

Wybierając nasze pocztówki, pomagasz Podopiecznym Fundacji!

CENNIK DRUKU ŻYCZEŃ I LOGOTYPU FIRMY

Forma/nakład 100 sztuk 200 sztuk 500 sztuk 1000 sztuk
Wewnątrz kartki, kolor czarny 12,50 zł 18,50 zł 43,50 zł 88,50 zł
Wewnątrz kartki, 4 kolory 63,99 zł 127,99 zł 319,99 zł 639,69 zł

Warunki zamówienia:

- minimalny nakład - 100 szt

- koszt 1 kartki - 3,69 zł brutto

- zamieszczenie życzeń i logo firmy - dopłata

- do ceny należy doliczyć koszt wysyłki

- zamówienie można składać drogą mailową: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Wzór nr 1

Wzór nr 2